Асистент за набавки

DEKRA
 • Објавено на: 21/08/2023

Во име на нашиот клиент Д спортска опрема,  дел од Djak Sport еден од најголемите мултибренд ланци за спортска опрема во Србија и регионот на југоисточна Европа кои што нуди широк спектар на роба од најпознатите спортски брендови за обувки, облека и опрема за фудбал, кошарка, ракомет, одбојка, тенис и секојдневни прилики, ДЕКРА ја огласува позицијата:

 • Асистент за набавка

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО:

 • Активно учествува во планирањето на нарачката и продажбата на робата;
 • Активно учествува во набавката на роба од сите брендови;
 • Оперативно управува со асортиманите преку системот;
 • Следење и анализирање на продажбата на робата и залихите во однос на планираното;
 • Подготовка и испраќање извештаи и анализи до претпоставените;
 • Изработка на ценовници и нивелации за сите породажни канали.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • VII степен по економија или организациски науки;
 • Напредно познавање на MS Office пакетите, особено Excel;
 • Задолжително познавање на англиски јазик (напредно ниво).

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ:

 • Изразени аналитички вештини;
 • Подготвеност за патување;
 • Флексибилност и посветеност на работата.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови своите професионални  биографии можат да ги испратат на:rabota.arbeit.mk@dekra.com.

Ќе бидат контактирани само оние кандидати кои ќе влезат во потесен избор.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.
Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка
 на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota.arbeit.mk@dekra.com

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 21.09.2023
 • Индустрија: Продажба и набавка
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.