Бренд Менаџер за керамички плочки- Мараци

DEKRA
 • Објавено на: 09/10/2020

Кармен Бауцентар е компанија која работи со увоз и продажба на градежни материјали од познати брендови: Кнауф, Бекамент, Урса, Армстронг, Велукс, Свис Кроно, Мараци, Рехау, Мимонт, Топекс и Унитехна. Во име на својот клиент, ДЕКРА ја огласува позицијата:

 • Бренд Менаџер за керамички плочки- Мараци

ОПИС НА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА

 • Поставување стратегија за развивање на брендот на Мараци Плочки;
 • Поставување и следење на буџет за брендот;
 • Комуникација со добавувачи и клиенти;
 • Следење залиха и планирање нарачки кон добавувачи;
 • Координација на маркетинг активности;
 • Развој на постоечки и нови продажни канали.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • ВСС Образование;
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција;
 • Одлично познавање на англиски јазик;
 • Искуство во продажба со керамички плочки ќе се смета за предност;
 • Одлично познавање на работа со компјутер;
 • Валидна возачка дозвола, Б категорија.
 • Одлично познавање на MS Office пакет.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Одлични комуникациски и презентациски вештини;
 • Способност за самостојна и тимска работа;
 • Ориентираност кон остварување на резултати;
 • Професионалност, одговорност, лојалност.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Клиентот нуди можност за континуирано учење и професионално надоградување.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota@dekra.mk, со назнака за позицијата за која аплицираат.

Крајниот рок за аплицирање е : 02/11/2020

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 02.11.2020
 • Емаил за апликација: rabota@dekra.mk
 • Индустрија: Продажба и набавка
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.