Директор за продажба

DEKRA
 • Објавено на: 11/05/2023

Еуро Табак е компанија со 20 годишно искуство во секторот на дистрибуција, логистика и продажба. Со големо портфолио на производи со врвен квалитет, компанијата цели кон совршена, навремена и прецизна дистрибуција на производите до крајните потрошувачи.

Во име на својот клиент, ДЕКРА ја огласува позицијата:

 • Директор за Продажба

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Остварување на продажните планови, цели и резултати со цел зголемување на приходите и профит за компанијата
 • Остварување на клучните индикатори на перформанс во секторот и максимизирање на уделот во пазарот преку развивање на врвна понуда за купувачите и зголемување на нивното задоволство;
 • Организирање, координирање и контрола на продажните активности.
 • Дизајнирање и спроведување на стратешки продажен план кој ја проширува базата на клиенти на компанијата;
 • Поставување цели, обука и следење на перформансите на претставниците за продажба.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Минимум 5 години работно искуство како менаџер за продажба;
 • Искуство во Тобако или FMCG индустрија;
 • Дипломски или додипломски студии;
 • Интернационални сертификати;
 • Одлично познавање на англиски и српски/ хрватски јазик;
 • Одлични комуникациски и презентациски способности.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota.arbeit.mk@dekra.com

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota.arbeit.mk@dekra.com

 

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 11.06.2023
 • Емаил за апликација: rabota.arbeit.mk@dekra.com
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.