ГЕНЕРАЛЕН МЕНАЏЕР

DEKRA
 • Објавено на: 02/11/2023

Во име на својот клиент Hotel Macedonia Square, уреден по највисоки стандарди, со ултра модерен и високо квалитетен дизајн, ДЕКРА ја објавува позицијата:

 • ГЕНЕРАЛЕН МЕНАЏЕР

ОПИС НА ПОЗИЦИЈАТА

 • Оперативен менаџмент на сите функции во хотелот;
 • Развивање активности за подобрување и оптимизација на трошоците;
 • Изготвување и ревидирање хотелски извештаи на дневна основа;
 • Вршење преглед за успехот во работата и на единиците под него – храна и пијалоци, соби, администрација;
 • Проектирање на кариерен пат за вработените;
 • Комуникација со останатите сектори во претпријатието.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Завршено ВСС/ССС;
 • Познавање на MS Office.
 • Познавање на англиски јазик (познавање на друг јазик ќе се смета за предност);
 • Претходно работно искуство со хотелски менаџмент;
 • Високо изразени организациски способности;
 • Способност за комуникација со луѓе на различни позиции;
 • Способност за работа под притисок и работа со кратки рокови;
 • Лидерски и раководни вештини;
 • Способност за брзо носење одлуки.

 ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на contact.arbeit.mk@dekra.com

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.
Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта:
contact.arbeit.mk@dekra.com

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 02.12.2023
 • Емаил за апликација: contact.arbeit.mk@dekra.com
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.