ГОТВАЧ/КА

DEKRA
 • Објавено на: 12/02/2021


Plava laguna logo

Плава Лагуна Д.Д., компанија за угостителство и туризам со традиција долга 60 години, позади која стои повеќе од половина век успешна работа и развој која се темели на еколошките принципи и одржливиот развој, бара мотивирани, одговорни и ангажирани лица за работа на следната позиција:

ГОТВАЧ/КА

Место: Пореч и Умаг, Хрватска

Бараме готвачи со искуство (3 и повеќе години) за работа во хотелскиот/ пансионскиот ресторан: подготовка на традиционални и ексклузивни менија, подготовка на менија за шведска маса, партиципација во Show Cooking и подготовка на менија за гости.

За сите кандидати кои немаат хрватско државјанство, организираме се што е потребно за добивање на работна дозвола и легален престој во Република Хрватска.

Доколку сте заинтересирани за сезонска работа на брегот на Јадранското море, “Плава Лагуна“ Ви нуди можност да работите во уникатен амбиент.

Плава Лагуна ги нуди следните услови:

 • Стмулативно опкружување и работни услови;
 • Редовна и сигурна плата, исплатена до 10ти во месецот;
 • Пензиско и здравствено осигурување;
 • Исплата на сите одработени саати во тековниот месец;
 • Платени трошоци за превоз и сите трошоци врзани за работата (санитарна, здравствена, работна дозвола, тестирања);
 • Бесплатно сместување, три оброци дневно, користење на услуги за перење;
 • Обезбедена работна облека;
 • Платен годишен одмор (2 дена за секој одработен месец).

Пријaвете се веднаш преку линкот:

bit.ly/sezonskiposao

Сите дополнителни информации можете да ги добиете преку нашата Facebook страна:

facebook.com/sezonski.posao

Напомена: Сите пријавени кандидати кои се соодветни, ќе бидат контактирани телефонски или на мејл.

Пријавете се веднаш, обезбедете си го работното место во Умаг или Пореч и поминете го летото во сончевата Истра!

 

 

Детали за огласот
 • Место: Хрватска
 • Истекува на: 05.03.2021
 • Емаил за апликација: bit.ly/sezonskiposao
 • Вид на вработување:
  Сезонска работа
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.