ХАУСМАЈСТОР

Управител плус
 • Објавено на: 17/11/2020

Управител плус – Центар за управување и одржување на објекти и станбени згради, фирма која која врши дејност – управување и одржување на станбени, станбено-деловни и деловно-станбени објекти согласно одредбите од Законот за домување, вработува:

 • ХАУСМАЈСТОР

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО

 • Промена на сијалици;
 • Промена на електрична инсталација;
 • Поправка на врати и сл.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Завршено Средно Образование;
 • Валидна возачка дозвола, Б категогија;
 • Познавање и искуство со браварија, електрика, електроника и водовод.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Доколку сте заинтересирани за отворената работна позиција, своите професионални биографии можете да ги испратите на: info@upravitelplus.mk или royalsolutions.mk@gmail.com.

Крајниот рок за аплицирање е: 16/12/2020.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota@dekra.mk

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 16.12.2020
 • Емаил за апликација: info@upravitelplus.mk
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.