КООРДИНАТОР НА ПРОЕКТИ

Quehenberger Logistics
 • Објавено на: 10/08/2023

Во име на својот клиент Quehenberger Logistics, интернационална логистичка компанија која обезбедува сеопфатни, интегрирани решенија за различни индустрии, ДЕКРА ја огласува позицијата:

 • КООРДИНАТОР НА ПРОЕКТИ

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО:

 • Водење и координација на проектниот тим и координација со другите проекти;
 • Подготовка на проектно планирање во соработка со проектниот тим;
 • Оптимизација на процесите и одговорност за продуктивноста на процесите
 • Мотивација и управување со вработените
 • Воспоставување на проектна култура;
 • Одговорност за спроведување на проектот (ПМ процес) и усогласеност со спецификациите за нарачка на проектот(изведба, буџет, рокови, квалитет);
 • Одговорност за контрола на проектот и постигнување на цели на проектот;
 • Ориентирана обработка и презентација на резултатите од проектот.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Завршена комерцијална обука или студии во наведената област;
 • Познавање или професионално искуство во управување со проекти;
 • Познавање на MS Office и други алатки за управување со проекти;
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност;
 • Одлично познавање на логистика.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови своите професионални биографии можат да ги испратат на: contact.arbeit.mk@dekra.com

Ќе бидат контактирани само оние кандидати кои ќе влезат во потесен избор.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.
Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota.arbeit.mk@dekra.com

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 06.09.2023
 • Емаил за апликација: contact.arbeit.mk@dekra.com
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.