Медицински сестри

DEKRA
  • Објавено на: 08/05/2023
DEKRA и DSZ Akademie – Вашите сигурни партнери на патот до работна позиција во Германија!
БЕСПЛАТЕН КУРС ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ СО МОЖНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО ГЕРМАНИЈА!
Детали за огласот
  • Истекува на: 08.08.2023
  • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.