Механичар – механтроничар

DEKRA
  • Објавено на: 13/03/2023

Работно место: Механичар – механтроничар

Број на работни места: 2

Работно искуство: минимун 2 години 

Образование: ССС

Tип на работно место – Постојано

Работно време: од 08 ч – 16 ч. од понеделник-петок

Нето плата 30.000 денари.

 

Опис на работното место –

– Дијагностика на возила,

– Изведува едноставни и сложени механичарски  работи потребни за поправка и одржување на возилото

-Редовен сервис, контрола, ситни поправки на мотор, хидраулика, управување, кочници и сл.

 

Очекувани вештини и способности:
Самоиницијативност и одговорност при извршување на работни задачи;
Самостојност при извршување на работните задачи;
Способност за тимска работа;
Лојалност

За Компанијата:

ИНТЕР ГУМА ТРЕЈД ДОО Скопје е компанија која покрај другите дејности е регистрирана и за одржување и поправка на патнички моторни возила.

Сервисната хала во која се одвива оваа дејност е изградена по најновите достигнувања по светски стандарди и располага со комплетно нова опрема.

Благодарејќи на постојаното внесување на иновативни решенија од областа на технологијата овој сервис е веќе препознатлив на клиентите за брз и квалитетен сервис.

 

Контакт телефон: 075 448 025

075 376 780

 

Адреса за апликација: intergumatrejd@hotmail.com

Детали за огласот
  • Место: Скопје, Македонија
  • Истекува на: 13.04.2023
  • Вид на вработување:
    Полно работно време на неопределено
  • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.