ОПЕРАТОР ЗА ФЕРИБРОДСКИ РЕЗЕРВАЦИИ

Asta Adria
 • Објавено на: 21/09/2022

ASTA ADRIA е групација на фери агенти со примарна дејност организација, резервација и продажба на билети за карго и патнички ферибродски транспорт. Групацијата нуди голем број на фери дестинации низ цела Европа со постојан тренд на секојдневно ажурирање и проширување на понудата и подобрување на условите за патување. За потребите на својот клиент, Декра ја објавува следната позиција:

ОПЕРАТОР ЗА ФЕРИБРОДСКИ РЕЗЕРВАЦИИ

 

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Прием на барањата за резервации од клиентите и нивна понатамошна обработка преку комуникација со добавувачите.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Минимум ССС, ВСС ќе се смета за предност;
 • Претходно работно искуство од минимум 1 година, искуство во меѓународен транспорт, шпедиција (Диспечер/Диспонент), хотелиерство (Рецепционер), туристичка агенција (Агент за туристички и авионски резервации) ќе се смета за предност;
 • Одлично познавање на Англиски јазик, познавање на втор странски јазик ќе се смета за предност;
 • Солидно познавање на MS Office пакетот;

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Одлични комуникациски (усни и писмени) вештини;
 • Проактивност, организираност, систематичност и ориентираност кон оставарување резулати;
 • Лојалност, посветеност и доверливост во извршување на секојдневните обврски
 • Позитивен став и професионалност кон клиентите;
 • Подготвеност за работа во смени и дежурства

Дополнителни информации:

Работното време е во смени.

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови своите професионални  биографии можат да ги испратат на job.arbeit.mk@dekra.com со назнака “за позиција оператор за ферибродски резервации”.

Крајниот рок за аплицирање е 05/10/2022.

Ќе бидат контактирани само оние кандидати кои ќе влезат во потесен избор.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

 

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.
Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota.arbeit.mk@dekra.com

Детали за огласот
 • Истекува на: 05.10.2022
 • Емаил за апликација: job.arbeit.mk@dekra.com
 • Индустрија: Логистика, дистрибуција, транспорт, Продажба, Угостителство и туризам
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.