Отворени повеќе работни позиции

DEKRA
 • Објавено на: 14/03/2023

Наш клиент е Км Мебел Специјал ДООЕЛ – Скопје. Компанија која е успешна во градежништвото, хотелиерство, работење со адреналински паркови, производство на собни врати, производство на ПВЦ и алуминиумска столарија. За нивната нова гранка Салон за мебел, архитектонско студио и погон за производство на мебел, ДЕКРА ги објавува следните позиции :

 • Комерцијалисти за продажба на мебел во салон
 • Дизајнер на ентериер и мебел
 • Оператор на ЦНЦ  машина
 • Оператор на машина за кроење
 • Оператор на машина за кантирање
 • Монтери – Столари
 • Возачи со Б категорија на комби и транспортни работници

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Минимум 1 година работно искуство;
 • Предност ќе земат кандидатите со поголемо работно искуство.

 

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ:

 • Комуникативна и ведра личност;
 • Минимум завршено средно образование;
 • Мотивирана и стабилна личност;
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи;
 • Доверливост, лојалност и професионалност.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите професионални биографии можат да ги проследат на:  nikola.boskovski@kmfurniture.mk  

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.
Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota@dekra.mk

 

 

 

 

Детали за огласот
 • Место: Македонија
 • Истекува на: 14.04.2023
 • Емаил за апликација: nikola.boskovski@kmfurniture.mk
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.