Регрутер

DEKRA
 • Објавено на: 07/02/2022

За потребите на интернационална компанија која нуди услуги од областа на менаџмент на човечки ресурси, ДЕКРА ја огласува следната позиција:

 • Регрутер

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Интервјуирање и Евалуација на кандидати;
 • Подготовка на огласи за работа;
 • Ажурирање на базата на кандидати;
 • Активна комуникација со клиенти и кандидати кои се во процес за вработување.

КВАЛИФИКАЦИИ

 • Работно искуство од минимум три години во областа;
 • ВСС – за предност ќе се смета факултет од областа на психологија;
 • Одлично познавање на Англиски јазик;
 • Добро познавање на MS Office пакетот.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Динамична личност со изразени комуникациски и презентациски вештини;
 • Способност за работа со рокови;
 • Професионалност и дискретност;
 • Одговорност и уредност во извршување на секојдневните обврски;
 • Аналитичност, организираност и самоиницијативност;
 • Способност за тимска, но и самостојна работа.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите професионални биографии можат да ги проследат на: job.arbeit.mk@dekra.com со назнака на позицијата за која аплицираат.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 17/05/2022.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota.arbeit.mk@dekra.com

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 17.05.2022
 • Емаил за апликација: job@dekra.mk
 • Индустрија: Човечки ресурси
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.