СЕРВИСЕР ЗА МОНТАЖА И ОДРЖУВАЊЕ, ЕЛЕКТРИЧАР

DEKRA
 • Објавено на: 23/05/2022

Во име на нашиот клиент, ENEKS GROUP ENGINEERING, компанија која на пазарот нуди: врвни системски решенија за греење, ладење, производство на санитарна топла вода, секаков третман на вода, и при тоа исклучиво користи обновливи извори на енергија, ДЕКРА ја огласува следната позиција:

СЕРВИСЕР ЗА МОНТАЖА И ОДРЖУВАЊЕ, ЕЛЕКТРИЧАР

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО:

 • Поврзување на шеми на топлински пумпи, фотоволтаични панели, инвертери за фотоволтаични системи;
 • Одржување на системите кај Постоечките клиенти, мониторинг на системите според дефиниран план за мониторинг и проверка;
 • Достапност за клиенти за консултација, проблем и прашање.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Минимум ССС;
 • Познавање на Autocad ќе се смета за предност;
 • Возачка дозвола од Б категорија.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ:

 • Да има добро развиени продуктивни навики, ефикасно работење, силна амбиција, врвни човечки вредности, (поштен, вреден, високо ниво на посветеност). Да има силно развиени лидерски компетенции: да сака да учи и да се менува, да има силно изразена иницијативност…
 • Добро развиени комуникациски вешти по телефон и одржување на високо квалитено ниво на меѓучовечки односи;
 • Напредно познавање на Outlook calendar, Mail комуникација на основно ниво – пишување на текстови и комуникација со странки, Auto Cad добро познавање ќе се смета за предност,

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии ,може да ги проследат наrabota.arbeit.mk@dekra.com со назнака за која позиција аплицираат.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 20/06/2022 година.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota.arbeit.mk@dekra.com

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 20.06.2022
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.