Специјалист за човечки ресурси

Viva Fresh Store/ Kit Go
  • Објавено на: 04/08/2022

Viva-Fresh_Kit-Go_Oglas-za-rabota(Covecki-resursi)_20.08.2022

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota.arbeit.mk@dekra.com

Детали за огласот
  • Место: Скопје, Македонија
  • Истекува на: 20.08.2022
  • Емаил за апликација: vesna.zafirovikj@vivafresh.mk
  • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.