СТРУЧЕН МЕДИЦИНСКИ ПРЕТСТАВНИК

DEKRA
 • Објавено на: 28/10/2022

ГАЛЕНИКА ДООЕЛ Скопје е дел од ГАЛЕНИКА а.д Белград која е една од најголемите и најуспешните фармацевтски компании во регионот, која постои 77 години, ја огласува следната позиција:

 • СТРУЧЕН МЕДИЦИНСКИ ПРЕТСТАВНИК

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО:

 • Посетување стручната јавност согласно дефинираната маркетинг стратегија;
 • Планирање и остварување на посети на лекари и фармацевти;
 • Професионална презентација на  производите во согласност со бренд плановите;
 • Следење и анализирање на продажбата по брендови за својот;
 • Иницирање иновативни идеи во секојдневните работни активности со цел зголемување на индивидуалните и компаниските резултати;
 • Реализирање планови за продажба;
 • Редовни извештаи за своето работење;
 • Организирање и учество на стручни собири и конгреси во земјата и странство;
 • Континуирано едуцирање и следење на најсовремените медицински достигнувања.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • ВСС( Медицински, стоматолошки или фармацевтски факултет);
 • Претходно работно искуство во фармацевтската индустрија;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Возачка дозвола од Б категорија.

 

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Одлични комуникациски, презентациски и преговарачки способности;
 • Одлично познавање на MS Office.

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите своите професионални биографии можат да ги испратат на: job.arbeit.mk@dekra.com, со назнака за позицијата за која аплицираат.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми, ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии, ќе се третираат со максимална доверливост.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota.arbeit.mk@dekra.com

 

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 28.11.2022
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.