TEAM LEADER

Quehenberger Logistics
 • Објавено на: 10/08/2023

Во име на својот клиент Quehenberger Logistics, интернационална логистичка компанија која обезбедува сеопфатни, интегрирани решенија за различни индустрии, ДЕКРА ја огласува позицијата:

 • TEAM LEADER

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО:

 • Секојдневно управување со оперативни активности
 • Планирање на работни смени и работни задачи
 • Работа во систем за логистика
 • Имплементација и контрола на договорените тимски цели;
 • Контрола на усогласеност со сите внатрешни спецификации, упатства специфични за компанијата, особено управување со квалитетот и сите законски прописи;
 • Прва точка на контакт за проблеми или поплаки (во тимот и надворешно);
 • Поставување мерки за градење на тим.
 • Мотивација и евалуација на вработените
 • Креирање извештаи, контрола и евалуација на дневни перформанси KPI

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Завршена обука или студии во наведената област и неколкугодишно професионално искуство;
 • Лидерско искуство;
 • Познавање на MS Office и релевантен софтвер за наведената област
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови своите професионални биографии можат да ги испратат на: contact.arbeit.mk@dekra.com

Ќе бидат контактирани само оние кандидати кои ќе влезат во потесен избор.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.
Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota.arbeit.mk@dekra.com

 

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 14.09.2023
 • Емаил за апликација: contact.arbeit.mk@dekra.com
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.