ВУЛКАНИЗЕР

ТТГ ПитСтоп
  • Објавено на: 06/10/2020

Во име на својот клиент, ТТГ ПитСтоп, центар за гуми во Штип кој работи повеќе од 20 години во сферата на пневматици, ДЕКРА ја огласува позицијата:

  • ВУЛКАНИЗЕР

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Завршено Средно Образование;
  • Претходно работно искуство во дејноста ќе се смета за предност.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

  • Посветеност и одговорност;
  • Способност за индивидуална и тимска работа.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Клиентот нуди одлична плата, к-15, бонуси, обука и усовршување.
Доколку сте заинтересирани за отворената работна позиција, своите професионални биографии можете да ги испратите на: ttgst@t.mk и ttgstip@gmail.com.

Крајниот рок за аплицирање е: 06/11/2020

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Детали за огласот
  • Место: Штип, Македонија
  • Истекува на: 06.11.2020
  • Емаил за апликација: ttgst@t.mk ttgstip@gmail.com
  • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.