Контакт

 • ул. Црвена Вода бр.7/1,
  1000 Скопје
  Република Македонија

 • Тел. 02/ 32 30 952

 • Емаил: info@dekra.mk
              office@dekra.mk

 • Веб страна: www.dekra.mk

Контакт форма

 Ако наведените информации не ви помогнат, ве молиме употребете го формуларот подоле.

  ИМЕ (задолжително)

  Емаил (задолжително)

  Предмет

  Порака