Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти ја препознаваат нашата посветеност кон предизвиците поврзани со човечките ресурси и гледаат, силен, сигурен и долготраен партнер во DEKRA.

DEKRA тим Македонија

За нас

DEKRA во Македонија е лидер во областа на човечките ресурси. Основана е во 2006 година одстрана на DEKRA Arbeit Group со седиште во Штутгарт, Германија.

DEKRA Arbeit Group има преку 100 канцеларии во Германија. Интернационално, DEKRA Arbeit Group е присутна во Шпанија, Унгарија, Словачка, Чешка, Полска, Турција, Словенија, Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Македонија. DEKRA Arbeit настојува и понатаму да ја зајакнува својата позиција на пазарот, преку континуирано ширење на услугите во Централна и Источна Европа.

DEKRA нуди широк спектар на услуги со цел да ги пресретне различните барања на клиентите од областа на човечките ресурси и да обезбеди иновативен концепт на долготрајно вработување и развој на човечкиот капитал, флексибилна и прилагодена кон клиент регрутација, привремено вработување, подучување и професионален развој, истражувања и анализи на пазарот на труд, како и креирање на долготрајни партнерства со своите клиенти.

Нашата визија


Замислете свет во кој тимската работа води кон успех. Работејќи заедно. Поддржувајќи се меѓусебно. За ова се залагаме и ќе продолжиме да го остваруваме.

Нашата мисија


Како силна заедница, ги спојуваме луѓето и работата. Заедно, креираме синергија.

Нашите вредности


Хуманост
Ориентираност кон клиенти
Претприемништво
Заедништво
Посветеност

 • 151,230Апликации
 • 87,113Огласи
 • 1748Прегледи
 • 151,230Огласувачи
 • I was looking for a job after matriculation due to some personal and domestic issues. I found a job but they did not pay me well. I thought I would never be able to find a good job. Anyhow I took a look at the jobs posted by.

  James Watson

  Google Inc
 • I was looking for a job after matriculation due to some personal and domestic issues. I found a job but they did not pay me well. I thought I would never be able to find a good job. Anyhow I took a look at the jobs posted by.

  Rick Wilson

  Microsoft
Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти ја препознаваат нашата посветеност кон предизвиците поврзани со човечките ресурси и гледаат, силен, сигурен и долготраен партнер во DEKRA.

DEKRA тим Македонија