СОС Претставник на терен (м/ж) Скопје

DEKRA
 • Post date 02/09/2022

СОС Детско село е невладина, хуманитарна организација посветена на добросостојбата на децата и младите без родителска грижа, јакнење на семејствата во социјален ризик и поддршка на згрижувачките семејства.

За потребите на СОС Детско село, ДЕКРА ја објавува позицијата:

СОС Претставник на терен (м/ж) Скопје

кој на професионален и позитивен начин ќе го претставува СОС Детско село и ќе ја проширува мрежата на СОС Пријатели.

Што бараме

 • Работа на терен и директна комуникација со граѓаните
 • Искуство во продажба и промоција
 • Преговарачки вештини
 • Ориентираност кон остварување на таргет
 • Проактивен пристап
 • Позитивна и љубезна комуникација
 • Спремност за тимска работа
 • Мотивираност и посветеност кон хуманитарна работа

Што нудиме

 • Редовни месечни примања
 • Стимулативни бонуси
 • Флексибилно работно време од 20 часа неделно
 • Искуство во интернационална невладина хуманитарна организација
 • Континуирана едукација и можност за напредување

Испрати ја твојата биографија со јасна назнака за позицијата на info@mpg.mk најдоцна до 30.09.2022 година.

Job Detail
 • Location: Skopje, Macedonia
 • Expires on: 30.09.2022
 • Email for application: info@mpg.mk
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.