Mедицински лаборант / дипл. инженер по биологија/хемија

DEKRA
  • Post date 04/09/2020

Дијагностика Фармахем – специјалистичка биохемиска лабораторија – Скопје

има потреба од:

  • Mедицински лаборант / дипл. инженер по биологија/хемија  (1 позиција)

Барања за позицијата:

– Завршено средно-медицинско образование (медицински лаборант со положен стручен испит) и/или високо образование: ПМФ (Инст. Биологија или Хемија);

– Работно искуство во биохемиска лабораторија (минимум 3 години): земање материјал за анлиза и лабораториски испитувања од областа на хематологијата, биохемијата и имунологијата;

– Одлично познавање на Microsoft Office и англиски јазик (пишување и зборување);

–  Способност за тимска работа и извршување повеќе работни задачи истовремено, иницијативност, логичко размислување, комуникативност;

–  Поседување Б возачка дозвола.

Работни задачи:

Земање материјал за анализа, прием на пациенти и лабораториски испитувања од областa на хематологијата, биохемијата и имунологијата.

Позицијата е на шест месеци, со можност за продолжување.

Нудиме:

  • атрактивна и динамична работа;
  • можност за надградба на професионален план;
  • одлични услови за работа.

Позицијата е со седиште во Скопје. Работно време од 40 часа неделно.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија на lab@farmahem.com.mk најдоцна до 30.09.2020.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју и проверка на знаењата.

 

Job Detail
  • Location: Skopje, Macedonia
  • Expires on: 30.09.2020
  • Email for application: lab@farmahem.com.mk
  • Industry: Medicine, Pharmacy/Pharmaceutical, Veterinary
  • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.