2 стручни соработници (медицински претставници) за територија на Р. C.Македонија

DEKRA
 • Објавено на: 23/11/2021

Фармацевтската компанија ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје објавува оглас за вработување на:

 • 2 стручни соработници (медицински претставници) за територија на Р. C.Македонија

Потребни квалификации:

 • Високо образование (медицински, фармацевтски или стоматолошки факултет);
 • Активно познавање на англиски јазик;
 • одлично познавање на MS Office;
 • Положен возачки испит (Б категорија);
 • Место на живеење во Скопје.

Вештини и способности:

 • Oдлични комуникатори, аналитичари и организатори;
 • Стручност и елоквентност, енергичност;
 • Претприемачки дух, успешно продавање на производ или услуга;
 • Справување со работа под притисок, исполнување таргети;
 • Задолжително претходно работно искуство  при групни презентации и работа на терен.

Нудиме:

 • Работа во динамична средина, млад тим од стручни лица, добри услови, врвна обука, можност за докажување на вашите професионални способности, интернационална кариера.

Одговорности:

 • Презентирање и промоција на ОТЦ препарати и диететски суплементи преку редовни посети на лекари и фармацевти.

Сите заинтересирани кандидати да достават CV, фотографија и мотивационо писмо на македонски јазик на e-mail: career@demaxnova.com

Огласот трае до 10.12.2021 година

Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на клиентот.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта:  rabota@dekra.mk

Детали за огласот
 • Место: Македонија
 • Истекува на: 10.12.2021
 • Емаил за апликација: career@demaxnova.com
 • Индустрија: Медицина, фармација, ветерина
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.